Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій

30.08.2021 3258

Про затвердження  проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для будівництва та  обслуговування будівель громадських  та релігійних організацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження
проекту землеустрою щодо відведення
земельної ділянки для будівництва та
обслуговування будівель громадських
та релігійних організацій

Розглянувши заяву юридичної особи та матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 23 від 06.08.2021р.-12.08.2021р.), керуючись статтями 12,118, Земельного кодексу України, і відповідно до п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали з виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передати у постійне користування земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій:

1.1. Релігійній громаді Української Греко-Католицької Церкви блаженних священомучеників Северіяна, Якима та Віталія ієромонахів дрогобицьких (о. Паньків), у м. Дрогобичі, Львівської області, земельну ділянку орієнтовною площею 1,6544 га на вул. Є. Коновальця, кадастровий номер 4610600000:01:016:0098, для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту