Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ 01.13), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Кирило-Мефодіївська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)

05.10.2021 3609

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого  сільськогосподарського призначення  (КВЦПЗ 01.13), що розташована: Львівська область, Дрогобицький район, м. Дрогобич, вулиця Кирило-Мефодіївська та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних торгах у формі електронного аукціону)

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження проекту землеустрою
щодо відведення земельної ділянки для іншого
сільськогосподарського призначення (КВЦПЗ 01.13),
що розташована: Львівська область, Дрогобицький район,
м. Дрогобич, вулиця Кирило-Мефодіївська та надання дозволу
на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки,
що підлягає продажу на конкурентних засадах (на земельних
торгах у формі електронного аукціону)

Розглянувши службову записку Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (код згідно КВЦПЗ – 01.13), розробленого ФОП Адрейко В.В., що розташована за адресою: Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Кирило-Мефодіївська, кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:060:0242, з метою підготовки до проведення електронних земельних торгів з продажу вищезазначеної земельної ділянки шляхом проведення земельних торгів у формі електронного аукціону, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин  (протокол № 27 від 01.10.2021 р.), керуючись статтями 12, 127, 128, 134 – 138 Земельного Кодексу України, статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а :
1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 10000 кв.м., кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:060:0242, для іншого сільськогосподарського призначення (код згідно КВЦПЗ – 01.13), категорія земель – землі сільськогосподарського призначення, що розташована за адресою:  Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Кирило-Мефодіївська.
2. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради вчинити необхідні юридичні дії щодо державної реєстрації речового права на земельну ділянку, зазначену в пункті 1 цього рішення за Дрогобицькою міською радою Львівської області.
3. Надати дозвіл на виготовлення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 10000 кв.м., кадастровий номер земельної ділянки: 4610600000:01:060:0242; код згідно КВЦПЗ – 01.13, категорія земель – землі сільськогосподарського призначення, що розташована за адресою:  Львівська обл., м. Дрогобич, вул. Кирило-Мефодіївська, яка підлягає продажу у власність на земельних торгах у формі електронного аукціону.
4. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити фінансування підготовки лоту до проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
5. Управлінню майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради забезпечити подання виготовленого Звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, зазначеної в пункті 3 даного рішення, на затвердження сесією Дрогобицької міської ради.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту