Про затвердження проекту містобудівної документації «Детальний території земельних ділянок для зміни цільового призначення, які знаходяться в с. Воля Якубова Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами населеного пункту) та звіту про стратегічну екологічну оцінку

21.03.2024 7676

Про затвердження проекту  містобудівної документації «Детальний території земельних ділянок для зміни цільового призначення, які знаходяться в с. Воля Якубова Дрогобицької міської  територіальної громади Дрогобицького району Львівської області (за межами  населеного пункту) та звіту про стратегічну екологічну оцінку

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про затвердження проекту
містобудівної документації
«Детальний території земельних
ділянок для зміни цільового
призначення, які знаходяться
в с. Воля Якубова Дрогобицької міської
територіальної громади Дрогобицького
району Львівської області (за межами
населеного пункту) та звіту про
стратегічну екологічну оцінку   

Відповідно до ст. 8, 16, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішення сесії Дрогобицької міської ради від 10.08.2023 № 1820 «Про надання дозволу на розроблення проекту містобудівної документації «Детальний план території земельних ділянок для зміни цільового призначення, які знаходяться в с. Воля Якубова Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області за межами населеного пункту», враховуючи протокол проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної документації від 23.02.2024, протокол засідання містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури від 23.02.2024 №2, рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (протокол № ____ від ________ 2024), керуючись п.42 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити проект містобудівної документації «Детальний план території земельних ділянок для зміни цільового призначення, які знаходяться в с. Воля Якубова Дрогобицької міської територіальної громади Дрогобицького району Львівської області за межами населеного пункту» та звіт про стратегічну екологічну оцінку зазначеного проекту містобудівної документації.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту, зв’язку та будівельних інвестицій (Р. Шагала).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту