Про затвердження проектів містобудівної документації «Детальний план території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобичі» та «Детальний плану території в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобичі»

02.03.2018 510

Про затвердження проектів містобудівної документації   «Детальний план території в районі провулків Тепличного  та Квітневого в м. Дрогобичі» та «Детальний плану території  в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобичі»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________ № ______

Про затвердження проектів містобудівної документації
«Детальний план території в районі провулків Тепличного
та Квітневого в м. Дрогобичі» та «Детальний плану території
в районі вулиці Андрея Шептицького
в м. Дрогобичі»

Відповідно до ст. 8, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись рішеннями виконкому Дрогобицької міської ради від 17.08.2016, № 186 «Про надання дозволу на виготовлення проекту «Детального плану території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобичі» та від 19.10.2017, № 234 «Про надання дозволу на виготовлення проекту «Детального плану території в районі вулиці Андрея Шептицького в м. Дрогобич», протоколом проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації від 16.02.2018, ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Затвердити проект містобудівної документації «Детальний план території в районі провулків Тепличного та Квітневого в м. Дрогобичі».
2. Затвердити проект містобудівної документації «Детальний плану території в районі вулиці Андрея Шептицькогов м. Дрогобичі».
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту