Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру

12.01.2024 7107

Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження Регламенту
Центру надання адміністративних
послуг міста Дрогобича (ДІЯ Центру .         

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 року № 588 «Про затвердження Примірного регламенту центру надання адміністративних послуг» (зі змінами), з метою приведення регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобич до вимог законодавства України,  враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол №_______від ____________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада
ВИРІШИЛА:
1.Затвердити Регламент Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобич (ДІЯ Центру) згідно з додатком до цього рішення.
2. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.08.2020 № 2546 «Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг міста Дрогобича у новій редакції»
3. Відділу діяльності ради Дрогобицької міської ради, з дотриманням вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», не пізніше п’яти робочих днів з дня прийняття цього рішення оприлюднити його на офіційному сайті Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини та контролю за дотриманням Регламенту ради (В. Дзерин).

  Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту