Про затвердження режиму водопостачання та водовідведення населенню з комунального водопроводу КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради

12.04.2016 587

Про затвердження режиму водопостачання та водовідведення населенню з комунального водопроводу КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від _____________№_______

 

Про затвердження режиму водопостачання та водовідведення

населенню з комунального

водопроводу КП “Дрогобичводоканал”

Дрогобицької міської ради

Розглянувши лист КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради від 11.04.2016р. №1989, у відповідності до постанов Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, від 25.08.2004 № 1107 “Про затвердження Порядку розроблення та затвердження нормативів питного водопостачання” та законів України від 24.06.2004 № 1875-XV “Про житлово-комунальні послуги”, від 24.02.1994р. № 4004-ХІІ “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, керуючись пп. 5 п. а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради  в и р і ш и в:

  1. Затвердити режим водопостачання та водовідведення населенню мм. Дрогобича та Стебника з комунального водопроводу КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради на період з 01.05.2016р. по 01.05.2017р.:

1.1. Послуги з водовідведення надавати цілодобово.

1.2. Послуги з водопостачання надавати цілодобово, за винятком часу перерв на:

  • Проведення ремонтних робіт систем водопостачання та водовідведення згідно з „Правилами технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України”.
  • Ліквідацію аварійної ситуації або наслідків непереборної сили.
  1. КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради (Р. Шагала):

2.1. Дозволити, за погодженням із міським головою, переходити на скорочений режим надання послуг водопостачання (в межах нормативів питного водопостачання) з 6.00 до 10.00 та з 17.00 до 23.00 у разі несприятливих кліматичних умов, таких як довготривала відсутність атмосферних опадів, пониження рівня води у свердловинах на водозаборах підприємства, що приводить до зменшення видобутку води.

2.2. Забезпечити якість питної води відповідно до ДCанПін 2.2.4-171-10 “Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”.

2.3. Повідомляти споживачів через засоби масової інформації у разі:

  • Перерви у наданні послуг з постачання холодної води ( за винятком перерви, що настала внаслідок аварії або непереборної сили).

2.3.2. Переходу на скорочений режим надання послуг водопостачання.

2.3.3. У повідомленні зазначати причини та час перерви в наданні послуг.

  1. Дане рішення довести до населення через засоби масової інформації.
  2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Р. Шагала.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова                                                         Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту