Про затвердження режиму водопостачання та водовідведення

06.04.2020 948

Про затвердження режиму  водопостачання та водовідведення

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про затвердження режиму
водопостачання та водовідведення

Розглянувши лист КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради від 31.03.2020р. №1585, у відповідності до Законів України “Про житлово-комунальні послуги” від 09.11.2017 № 2189-VІІІ, “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення” від 24.02.1994 № 4004-ХІІ, Постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 №630 “Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення”, Постанови КМУ від 05.07.2019 р. №690 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водовідведення та централізованого водопостачання», керуючись пп. 5 п. а ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради в и р і ш и в:
1. Затвердити режим водопостачання та водовідведення споживачам КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради:
1.1. Послуги з водопостачання надавати цілодобово, за винятком часу перерв на:
1.1.1. Проведення ремонтних робіт систем водопостачання та водовідведення згідно з „Правилами технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України”.
1.1.2. Ліквідацію аварійної ситуації або наслідків непереборної сили.
1.2. Послуги з водовідведення надавати цілодобово.
2. КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради (Р. Шагала):
2.1. Дозволити переходити на скорочений режим надання послуг водопостачання (в межах нормативів питного водопостачання):
– у разі несприятливих кліматичних умов, таких як довготривала відсутність атмосферних опадів, пониження рівня води у свердловинах на водозаборах підприємства, що приводить до зменшення видобутку води;
– надзвичайної ситуації;
– надзвичайного стану.
2.2. Забезпечити якість питної води відповідно до ДCанПін 2.2.4-171-10 “Гігієнічні вимоги до води питної, призначеної для споживання людиною”.
2.3. Повідомляти споживачів через засоби масової інформації у разі:
2.3.1. Перерви у наданні послуг з постачання холодної води ( за винятком перерви, що настала внаслідок аварії або непереборної сили).
2.3.2. Переходу на скорочений режим надання послуг водопостачання.
2.3.3. У повідомленні зазначати причини та час перерви в наданні послуг.
3. Дане рішення довести до населення через засоби масової інформації.
4. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника КП “Дрогобичводоканал” Дрогобицької міської ради Р. Шагала.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту