Про затвердження спеціально відведеної ділянки, для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведеному майданчику для паркування на вул.Шолом – Алейхема м. Дрогобич

13.01.2021 2554

Про затвердження спеціально відведеної ділянки, для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведеному майданчику для паркування на вул.Шолом – Алейхема м. Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія восьмого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2021 р. № _____

Про затвердження спеціально відведеної
ділянки, для забезпечення платного паркування
транспортних засобів на відведеному майданчику
для паркування на вул.Шолом – Алейхема м. Дрогобич

Відповідно до ст.10 Податкового кодексу України, статті 30 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні», Закону України «Про дорожній рух», керуючись Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 № 1342, з метою покращення умов безпеки руху пішоходів і автотранспорту, а також розвитку мережі платних місць паркування транспортних засобів у місті, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол №____ від ____________2021 року), постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №____ від ____________2021 року), беручи до уваги Положення про паркування транспортних засобів в м. Дрогобичі, керуючись п. 31, п.56-1 ч.1 ст. 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1.Затвердити спеціально відведену ділянку(Додаток 1), визначену схемою розташування парковочних місць(Додаток 2) для забезпечення платного паркування транспортних засобів на відведеному майданчику для паркування, в межах проїжджої частини вул.Шолом–Алейхема м.Дрогобича.
2.Визначити оператором та платником збору за місця для паркування транспортних засобів КП «Служба муніципального управління» ДМР(В. Суда).
3.Виконавчому комітету Дрогобицькоїміської ради розглянути та затвердити тариф та графік роботи на паркувальному майданчику, згідно пропозицій оператора.
4.Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійну комісію ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (Р. Шагала).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту