Про затвердження списку та розміру одноразової Стипендії для провідних спортсменів міст Дрогобича і Стебника

22.11.2019 768

Про затвердження списку та розміру одноразової  Стипендії для провідних спортсменів міст Дрогобича і Стебника

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
__________ сесія _________скликання
РІШЕННЯ

від ____________2019 року № _____

Про затвердження списку та розміру одноразової
Стипендії для провідних спортсменів
міст Дрогобича і Стебника

Відповідно до Указу Президента України від 19 липня 2005 року №1113 «Про підготовку та участь спортсменів України в Олімпійських, Паралімпійських і Дефлімпійських іграх, Всесвітніх Універсіадах, чемпіонатах світу та Європи», на виконання листа Львівської обласної державної адміністрації від 15 вересня 2016 року № 5/33-6734/0/2-16/4-19 «Щодо встановлення місцевих стипендій провідним спортсменам Львівщини», враховуючи рекомендації комісії з питання щодо призначення стипендій провідним спортсменам міст Дрогобича та Стебника (протокол від 11.11.2019 №1), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол від _____2019 року № ___), з метою морального і матеріального заохочення спортсменів для досягнення високих спортивних результатів та керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:
1. Затвердити список та розмір одноразових стипедій для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника за 2018 рік, що не підлягає індексації протягом року згідно з додатком №1.
2. Фінансовому управлінню (О.Савран) здійснити фінансування видатків на виконання Положення про призначення стипендій для провідних спортсменів міст Дрогобича та Стебника в межах бюджетних асигнувань на поточний рік.
3. Виконання даного рішення покласти на завідувача сектору з питань фізичної культури та спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту (О.Соломчак).
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці і соціального захисту населення (О. Дацюк).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту