Про затвердження списків черговиків, які перебувають на квартирному обліку за місцем праці у 2 Спеціальному Центрі Швидкого реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій

16.01.2021 1504

Про затвердження списків черговиків, які  перебувають на квартирному обліку за  місцем праці  у 2 Спеціальному Центрі Швидкого реагування Державної Служби  України з Надзвичайних Ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ___________ № ___

Про затвердження списків черговиків, які
перебувають на квартирному обліку за
місцем праці у 2 Спеціальному Центрі
Швидкого реагування Державної Служби
України з Надзвичайних Ситуацій

Розглянувши письмові звернення 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 14.01.2021 № 1), керуючись п. п. 19, 21, 29 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 45, 46 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити рішення житлової комісії 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій (протокол від 31 грудня 2020 року № 25) про зняття з квартирного обліку за місцем праці старшого сержанта служби цивільного захисту Худика Петра Ігоровича у зв’язку з його смертю та зберегти право подальшого перебування на квартирному обліку членів його сім’ї, а саме: дочки Худик Ю.П., 1996 р.н., та сина Худика П.П., 2006 р.н.
2. Затвердити списки черговиків 2 Спеціального Центру Швидкого Реагування Державної Служби України з Надзвичайних Ситуацій станом на 01.01.2021 року:
– загальний список в кількості 61 особа (список додається);
– список осіб, які користуються правом першочергового одержання житла, в кількості 24 осіб (список додається);
– список осіб, які користуються правом позачергового одержання житла, в кількості 1 особи (список додається).
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту