Про затвердження Статуту Дрогобицького культурно-мистецького центру «Каменяр»

07.06.2021 2853

Про затвердження  Статуту Дрогобицького  культурно-мистецького центру «Каменяр»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження
Статуту Дрогобицького
культурно-мистецького центру
«Каменяр»

Розглянувши подання управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 03.06.2021 №7, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол №______ від ________), керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2016р. №440, Законом України «Про культуру» та ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
вирішила:
1. Перейменувати Дрогобицький районний народний дім у Дрогобицький культурно-мистецький центр «Каменяр».
1.1. Затвердити Статут Дрогобицького культурно-мистецького центру «Каменяр» (додається).
1.2. Директорові Дрогобицького культурно-мистецького центру «Каменяр» І.Сехові здійснити реєстрацію Статуту відповідно до чинного законодавства.
2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючого справами виконкому В.Коцюбу та заступника начальника управління культури та розвитку туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака).
3. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (Р.Грицая).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту