Про затвердження статуту Дрогобицького муніципального камерного чоловічого хору «Боян Дрогобицький»

14.11.2016 571

Про затвердження статуту  Дрогобицького муніципального  камерного чоловічого хору «Боян Дрогобицький»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____сесія _________ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

Про затвердження статуту
Дрогобицького муніципального
камерного чоловічого хору
«Боян Дрогобицький»

Розглянувши лист відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради від 02.11.2016р. № 343 щодо затвердження статуту Дрогобицького муніципального камерного чоловічого хору «Боян Дрогобицький» в новій редакції, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про культуру», врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від_______ 2016 р. №___), міська рада вирішила:
1. Затвердити статут Дрогобицького муніципального камерного чоловічого хору «Боян Дрогобицький» у новій редакції.
2. Відповідальність за виконання рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючий справами виконкому В. Коцюбу та відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради (О.Яводчака).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (О.Дацюка).

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту