Про затвердження статуту Комунального Підприємства «Житлово–експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради в новій редакції

30.05.2016 543

Про  затвердження статуту Комунального  Підприємства «Житлово–експлуатаційне  об’єднання» Дрогобицької  міської ради  в новій редакції

ДРОГОБИЦЬКА  МІСЬКА РАДА

____ сесія VII скликання 

РІШЕННЯ

від 11.06.2016 року  № _______

Про  затвердження статуту Комунального

Підприємства «Житлово–експлуатаційне

об’єднання» Дрогобицької  міської ради

в новій редакції

Розглянувши лист комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання»  Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол № ___ від ____________ 2016 року),  керуючись Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також громадських формувань», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,міська рада вирішила:

  1. Затвердити статут комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне

об’єднання» Дрогобицької міської ради в новій редакції згідно з додатком.

  1. Комунальному підприємству «Житлово-експлуатаційне об’єднання»

Дрогобицької міської ради (О. Є. Майданюку) звернутись в установленному Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, а також громадських формувань» порядку до державного реєстратора виконавчого комітету Дрогобицької міської ради для проведення державної реєстрації  статуту комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради в новій редакції.

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  постійну комісію

ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку ( Т. Демко).

Міський голова                                                                           Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту