Про затвердження статуту комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС» Дрогобицької міської ради Львівської області у новій редакції

01.02.2022 4471

Про затвердження статуту комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС»  Дрогобицької міської ради Львівської області  у новій редакції

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про затвердження статуту комунального
підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС»
 Дрогобицької міської ради
Львівської області  у новій редакції

Розглянувши лист директора Комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС» Дрогобицької міської ради від 31.01.2022р. №3, з метою приведення статуту комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС» Дрогобицької міської ради у відповідність з вимогами чинного законодавства, враховуючи пропозиції постійної комісії з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол № ________ від __________), керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити статут комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС» Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції (додається) .
2. Директору комунального підприємства «ЕКРАН-СЕРВІС» Дрогобицької міської ради Львівської області (О.Томашенко) вчинити дії, пов’язані з державною реєстрацією нової редакції Статуту та внесення відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців, громадських формувань в установленому законодавством порядку.
3. Визнати таким, що втратило чинність рішення Дрогобицької міської ради від 16.07.2020р. № 2506.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням регламенту ради (В.Дзерина).

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту