Про затвердження статуту комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради» в новій редакції

11.03.2019 752

Про затвердження статуту  комунального підприємства «Муніципальна варта»  Дрогобицької міської ради» в новій редакції

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ____ _______ року № _____

Про затвердження статуту
комунального підприємства «Муніципальна варта»
Дрогобицької міської ради» в новій редакції

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 88 Цивільного кодексу України, ст. 78 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», враховуючи рекомендації постійної комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (протокол від 20.02.2019 № _____) та постійної комісії ради з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури, екології, довкілля, транспорту та зв’язку (протокол від 19.02.2019 р. № 68), Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Затвердити Статут комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради в новій редакції (додаток №1 ).
2. Доручити директору комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради вчинити дії, пов’язані з державною реєстрацією Статуту комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради в новій редакції.
3. Вважати таким, що втратило чинність рішення Дрогобицької міської ради від 15.09.2016.р. № 366 Про створення комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради в частині затвердження Статуту комунального підприємства «Муніципальна варта» Дрогобицької міської ради.
4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту ради (А.Андрухів).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту