Про затвердження статутів навчальних закладів мм. Дрогобича та Стебника у новій редакції

19.08.2016 514

Про затвердження статутів  навчальних закладів  мм. Дрогобича та Стебника  у новій редакції

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ №___

Про затвердження статутів

навчальних закладів

мм. Дрогобича та Стебника

у новій редакції

З метою розширення автономії навчальних закладів у відповідності до розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.12.2009 р. № 1564-р «Про першочергові заходи щодо забезпечення розширення автономії загальноосвітніх навчальних закладів», листа МОН України від 01.06.2011 №1/9-423 «Щодо розширення автономії навчальних закладів», ст. 94,103 Бюджетного Кодексу України, протоколу наради керівників загальноосвітніх навчальних закладів при міському голові від 27.07.2016 № 24 з питання дефіциту коштів для фінансування освітньої галузі, враховуючи рекомендації постійної комісії ради  з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення, постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій, керуючись пп..1 п. а. ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:

  1. Затвердити статутів загальноосвітніх навчальних закладів мм.Дрогобича та Стебника у новій редакції:

1.1. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 ім. Івана Франка Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 1.

1.2. Дрогобицька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №2 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 2.

1.3. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 3.

1.4. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 4.

1.5. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 5.

1.6. Стебницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 6.

1.7. Стебницька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 7.

1.8. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №8 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 8.

1.9. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №9 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 9.

1.10. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 10.

1.11. Стебницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №11 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 11.

1.12. Стебницька загальноосвітня школа І ступеня №13 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 12.

1.13. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №14 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 13.

1.14. Дрогобицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15 Дрогобицької міської ради Львівської області з додатком 14.

1.15. Дрогобицька спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №16 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 15.

1.16. Дрогобицька загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №17 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 16.

1.17. Стебницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 17.

1.18. Дрогобицька гімназія імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 18.

1.19. Дрогобицький педагогічний ліцей Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 19.

1.20. Дрогобицька вечірня змінна школа ІІ-ІІІ ступенів  №1 Дрогобицької міської ради Львівської області в новій редакції згідно з додатком 20.

  1. Державному реєстратору провести реєстрацію статутів в новій редакції згідно з додатками №№ 1-20.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань О. Дукаса.

Міський голова                                                                  Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту