Про затвердження стратегії розвитку Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області на 2024-2029 роки

21.03.2024 7702

Про затвердження стратегії розвитку Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого  Дрогобицької міської ради Львівської області на 2024-2029 роки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 


Про затвердження стратегії розвитку
Дрогобицького наукового ліцею
імені Богдана Лепкого
Дрогобицької міської ради
Львівської області на 2024-2029 роки”  

З метою забезпечення всебічного розвитку освітньої галузі Дрогобицької міської територіальної громади, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 37 Закону України «Про повну загальну середню освіту», з урахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол від ________2024 року № ____), міська рада вирішила:

1.Затвердити Стратегію розвитку Дрогобицького наукового ліцею імені Богдана Лепкого Дрогобицької міської ради Львівської області на 2024-2029 роки, що додається.
2.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту.

Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту