Про затвердження Схем розміщення об’єктів торгівлі на час проведення ярмаркової діяльності у м. Дрогобичі на 2018 рік

20.03.2018 483

Про затвердження  Схем розміщення об’єктів  торгівлі на час проведення ярмаркової діяльності  у м. Дрогобичі на 2018 рік

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від_____________№_____

Про затвердження
Схем розміщення об’єктів
торгівлі на час проведення
ярмаркової діяльності
у м. Дрогобичі на 2018 рік

З метою забезпечення ефективного розвитку ярмаркової діяльності, регулювання відносин її суб`єктів, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 22.08.2007 №1056 «Про вдосконалення виставково-ярмаркової діяльності в Україні» зі змінами, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити:
1.1. Схему розміщення місць учасників ярмарку під час проведення ярмарок на площі Ринок в м. Дрогобичі. (додаток № 1)
1.2. Схему розміщення місць учасників ярмарку під час проведення ярмарок на вулиці Замкова Гора в м. Дрогобичі. (додаток №2)
1.3. Схему розміщення місця учасника ярмарку під час проведення ярмарок в районі вулиці Грушевського (територія біля пам’ятки архітектури «Шпихлір») в м. Дрогобичі. (додаток №3)
1.4. Схему розміщення місця учасника ярмарку під час проведення ярмарок на площі Тараса Шевченка в м.Дрогобичі. (додаток №4)
1.5. Перелік місць розміщення об’єктів торгівлі на час проведення ярмаркової діяльності у м. Дрогобичі на 2018 рік. (додаток №5).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови І. М. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту