Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються КП «Служба муніципального управління» ДМР

09.04.2021 2995

Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються  КП «Служба муніципального управління» ДМР

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________________№_________

Про затвердження тарифів на ритуальні
послуги, що надаються КП «Служба
муніципального управління» ДМР

Відповідно до п.п. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про поховання та похоронну справу», вимог Необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, затвердженого наказом Державного комітету України з питань ЖКГ від 19.11.2003 №193, Єдиної методики визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності, затвердженої наказом Державного комітету України з питань ЖКГ від 19.11.2003 №194, наказу Міністерства з питань ЖКГ України від 03.03.2009 № 52 «Про затвердження норм часу на надання ритуальних послуг та виготовлення предметів ритуальної належності», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Встановити тарифи на послуги, передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг згідно з додатком 1.
2. Встановити тарифи на інші послуги, що не входять до необхідного мінімального переліку, згідно з додатком 2.
3. Директору КП «Служба муніципального управління» ДМР В.Суді забезпечити належне оформлення всіх бухгалтерських та фінансових документів відповідно до діючих законодавчих актів з надання послуг населенню міста.
4.Рішення виконавчого комітету від 18.06.2020 №144 «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що надаються КП «Служба муніципального управління» ДМР» вважати таким, що втратило чинність.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту