Про затвердження тарифів на ритуальні послуги

07.03.2017 460

Про  затвердження  тарифів   на  ритуальні  послуги

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _________№___

Про затвердження тарифів
на ритуальні послуги

У зв’язку із значною зміною вартості основних складових, які формують тарифи на ритуальні послуги, а саме: підвищенням вартості на паливо-мастильні матеріали та змінами в оплаті праці, керуючись Законом України «Про Державний бюджет України на 2017 рік», Законом України «Про поховання та похоронну справу», Законом України «Про оплату праці», Єдиною методикою визначення вартості надання громадянам необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, реалізації предметів ритуальної належності, затвердженої наказом № 128 від 12.05.2009 р. Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства та Наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України № 52 «Про затвердження норм часу на надання ритуальних послуг та виготовлення предметів ритуальної належності», п. 2 статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити тарифи на ритуальні послуги, які надаються КП «Комбінат міського господарства» згідно з додатками.
2. Директору КП «Комбінат міського господарства» А. Яніву забезпечити належне оформлення всіх бухгалтерських та фінансових документів відповідно до діючих законодавчих актів з надання власних послуг населенню міста.
3. Рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 19.06.2016 №23 «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту