Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки

21.03.2024 7693

Про затвердження технічної документації  з землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)   для ведення особистого селянського господарства та передачу у власність земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про затвердження технічної документації
з землеустрою щодо встановлення
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
для ведення особистого селянського господарства
та передачу у власність земельної ділянки

Розглянувши заяву фізичної особи та матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № ___ від __.___.2024р.), керуючись статтями 12, 116, ч.9 ст.118, 125, 186 Земельного кодексу України, п.п. 5 п. 27 розділу Х Перехідних положень Земельного кодексу України, ст.ст. 19, 25, 55 Закону України «Про землеустрій», і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити Сосяку Ігорю Григоровичу, прож. с. Медвежа Дрогобицького району матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати безоплатно у власність земельну ділянку площею 687 кв. м. в с. Медвежа Дрогобицького району, кадастровий номер 4621285000:01:004:0036, для ведення особистого селянського господарства.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (Марта СЛОТИЛО).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту