Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Дрогобича

14.06.2019 814

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Дрогобича

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2019 року № _____

Про затвердження технічної документації
з нормативної грошової оцінки
земель м. Дрогобича

Розглянувши технічну документацію з нормативної грошової оцінки земель м. Дрогобича, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин, керуючись Податковим кодексом України, Законом України «Про оцінку земель», Законом України «Про державну експертизу землевпорядної документації”, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи позитивний висновок державної експертизи землевпорядної документації від ____________ 2019р. № ___ по визначенню грошової оцінки земель м. Дрогобича, проведеної Управлінням державної експертизи Держгеокадастру України, міська рада вирішила:
1. Затвердити проект регуляторного акта «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Дрогобича» станом на 01.01.2019 року, яка включає:
1.1 Норматив витрат на освоєння та облаштування території м. Дрогобича у розрахунку на 1 кв.м – 145,87 грн.
1.2 Базову вартість 1 кв.м земель м. Дрогобича з врахуванням регіональних факторів – 408,44 грн.
2. Ввести в дію грошову оцінку земель м. Дрогобича з 01 січня 2020 року.
3. Землевласникам та землекористувачам до 01.03.2020 року внести зміни в розрахунок земельного податку, погодити його у відділі у м. Дрогобичі міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі ГУ Держгеокадастру у Львівській області (В. Марцінко) і здати в Дрогобицьке управління ГУ ДФС у Львівській області (Р. Корж).
4. Звернутися в Дрогобицьке управління ГУ ДФС у Львівській області (Р. Корж) з пропозицією здійснювати контроль за внесенням змін у податкові декларації власниками та користувачами земельних ділянок на підставі витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельних ділянок, виданих відділом у м. Дрогобичі міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі ГУ Держгеокадастру у Львівській області (В. Марцінко) і здійснювати контроль за повнотою та своєчасністю сплати плати за землю.
5. Відділу у м. Дрогобичі міськрайонного управління у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі ГУ Держгеокадастру у Львівській області (В. Марцінко), Дрогобицькому управлінню ГУ ДФС у Львівській області (Р. Корж), відділу оренди та приватизації комунального майна (Р.Росоха) прийняти це рішення до виконання.
6. З 1 січня 2020 року рішення Дрогобицької міської ради від 10.07.2013 року № 1077 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Дрогобича» вважати таким, що втратило чинність.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту