Про затвердження технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Верхратського

13.09.2021 3335

Про затвердження технічної документації  з землеустрою щодо встановлення  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  на вул. Верхратського

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження технічної документації
з землеустрою щодо встановлення
меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
на вул. Верхратського

Розглянувши заяви фізичних осіб та матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 26 від 14.09.2021р.), керуючись ст.12, ч.9 ст.118, ст.186, Земельного кодексу України і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити матеріали з виготовлення технічної документації з землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передати безоплатно у спільну сумісну власність земельні ділянки громадянам для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд:
1.1. Ступницькій Ірині Іванівні, прож. м. Дрогобич, Ступницькому Михайлу Івановичу, прож. М. Дрогобич, Ступницькому Івану Івановичу, прож. М. Дрогобич, Ступницькій Ірині Григорівні, прож. м. Дрогобич земельну ділянку площею 261 кв. м. на вул. Верхратського Івана, 1А, кадастровий номер 4610600000:01:003:0190, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
2. Дрогобицькому міськрайонному управлінню Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту