Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

16.12.2021 4372

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про затвердження технічної документації
з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки

Розглянувши заяву юридичної особи, технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, врахувавши рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від __________2021р.), керуючись Податковим кодексом України, Законом України «Про оцінку земель», Законом України «Про державну експертизу землевпорядної документації», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:
1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 4,0000 га. на території с. Болехівці Дрогобицького району, що планується для передачі в оренду ТзОВ «Петрова пасіка».
2. Встановити нормативну грошову оцінку земельної ділянки площею 4,0000 га. на території с. Болехівці Дрогобицького району для рибогосподарських потреб, кадастровий номер 4621280300:04:000:0654, згідно технічної документації в розмірі 62188 (шістдесят дві тисячі сто вісімдесят) гривень 00 коп.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзик).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту