Про затвердження штатного розпису централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради

04.11.2019 1472

Про затвердження  штатного розпису централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької  міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від_________________№_________

Про затвердження штатного розпису
централізованої бухгалтерії відділу
освіти виконавчих органів Дрогобицької
міської ради

У зв’язку із розширенням автономії закладів загальної середньої освіти та переведення їх на автономізоване ведення бухгалтерського обліку з 01.01.2020 року, відповідно до ст. 23, 26 Закону України «Про освіту», ст.28, пп,1 п.а. ст.32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконання рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 18.04.2019 №103 «Про затвердження Дорожньої карти запровадження автономінізації та забезпечення переходу на автономізоване ведення бухгалтерського обліку закладів загальної середньої освіти відділу освіти Дрогобицької міської», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. З 01.01.2020 затвердити штатний розпис централізованої бухгалтерії відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради у кількості 20,5 шт.од, а саме:
– головний бухгалтер – 1 шт.од;
– заступник головного бухгалтера – 1 шт.од;
– бухгалтер – 9,5 шт.од.;
– економіст – 3 шт.од.;
– менеджер (управитель) з організації ефективного використання енергії (енергоменеджер) – 1 шт.од.;
– інженер – 1 шт.од.;
– юрист – 1 шт.од;
– оператор даних в ЕОМ (ОМ) – 1 шт.од.;
– водій автотранспортних засобів – 1 шт.од.;
– прибиральник службових приміщень – 1 шт.од.
2. Начальнику відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушку внести зміни у штатні розписи згідно з даним рішенням до 25.11.2019.
3. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту