Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду комунального майна на період перебування на реабілітації орендаря

09.05.2022 4872

Про звільнення від нарахування орендної плати за оренду комунального майна на період перебування на реабілітації орендаря

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2022 року № ____

Про звільнення від нарахування орендної
плати за оренду комунального майна
на період перебування на реабілітації орендаря

Беручи до уваги звернення голови громадської організації «Галицька Правозахисна», довідку Військово-медичного клінічного центру Західного регіону про стан здоров»я, враховуючи протоколи постійної комісії ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (№ 25 від 06.05.2022 року), постійної комісії ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (протокол № ___ від ______2022 року), керуючись ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України „Про оренду державного та комунального майна”, Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.02.2022 року №64/2022, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого Постановою КМУ від 03.06.2020 р. № 483, рішенням сесії Дрогобицької міської ради № 781 від 25.11.2021 р. «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за користування майном Дрогобицької міської територіальної громади», міська рада вирішила:
1.Звільнити від нарахування орендної плати орендаря – Громадську організацію «Галицька Правозахисна» за оренду нежитлового приміщення за адресою: м. Дрогобич, вул. Осмомисла, 10, площею 27,1 м. кв. на період перебування на реабілітації голови Громадської організації «Галицька Правозахисна» Ігоря Кузняка з 01.03.2022 року до дня завершення реабілітації включно.
2.Голові громадської організації «Галицька Правозахисна» Ігорю Кузняку надати до балансотримача відділу освіти довідку про завершення реабілітації з метою врегулювання питання орендної плати.
3. Виконання даного рішення доручити відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань оренди та приватизації комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю. Кушлика), на постійну комісію ради з питань бюджету, планування фінансів, цінової політики та інвестицій (Р. Бейзика).

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту