Про здійснення інвентаризації житлових та нежитлових приміщень державної та комунальної власності у багатоквартирних будинках міста Дрогобич

08.07.2019 640

Про здійснення інвентаризації   житлових та нежитлових приміщень державної  та комунальної власності у багатоквартирних  будинках міста Дрогобич

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від __________ 2019 року №____

Про здійснення інвентаризації
житлових та нежитлових приміщень державної
та комунальної власності у багатоквартирних
будинках міста Дрогобич

З метою ефективного та прозорого управління житловим та нежитловим фондом, що знаходиться у державній та комунальній власності територіальної громади міста Дрогобич, керуючись ст. 14 Житлового Кодексу України, пп. 1 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Створити комісію з інвентаризації житлових та нежитлових приміщень державної та комунальної власності у багатоквартирних будинках міста Дрогобич (надалі – Комісія) згідно з додатком.
2. За результатами роботи Комісії скласти акт.
3. Комісії здійснити інвентаризацію у термін до 01.12.2019 року.
4. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради (Р. Москалик) та відділу оренди та приватизації комунального майна виконавчого комітету Дрогобицької міської ради (Р. Росоха) здійснювати контроль за використанням та експлуатацією житлових та нежитлових приміщень, що знаходяться у державній власності та комунальній власності міста Дрогобич.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту