Про земельні торги (вул. Солоний Ставок)

05.08.2016 446

Про земельні торги  (вул. Солоний Ставок)

ДРОГОБИЦЬКА  МІСЬКА  РАДА

__ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  ___________  2016 року  №  _____

Про земельні торги

(вул. Солоний Ставок)

Розглянувши матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Солоний Ставок, з метою наповнення бюджетних коштів, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №28 від 26.07.2016 р.) та зміни до земельного законодавства, згідно з якими підготовка лотів до продажу на земельних торгах здійснюється без проведення конкурсу, керуючись Земельним кодексом України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій»,  і   відповідно   до  п. 34 ст. 26 Закону  України   «Про  місцеве   самоврядування  в  Україні», міська    рада   в и р і ш и л а:

  1. Затвердити матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2449 га. на вул. Солоний Ставок, кадастровий номер 4610600000:01:024:0186, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.
  2. Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради здійснити реєстрацію земельної ділянки площею 0,2449 га. на вул. Солоний Ставок, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення, за територіальною громадою Дрогобицької міської ради.
  3. Для проведення земельних торгів Виконавчому комітету Дрогобицької міської ради укласти угоду з ліцитатором – ПП фірмою «СОМГІЗ» для виконання послуг з проведення земельних торгів на земельну ділянку площею 0,2449 га. на вул. Солоний Ставок, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.
  4. Провести земельні торги з продажу права оренди на зазначену у п. 1 рішення земельну ділянку в строк не раніше 30 днів з дня розміщення офіційного оголошення на сайті міської ради, Держгеокадастру та в ЗМІ.
  5. Встановити стартову ціну лоту у розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

Міський голова                                                                            Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту