Про земельні торги (вул. Фабрична)

05.08.2016 485

Про земельні торги  (вул. Фабрична)

ДРОГОБИЦЬКА  МІСЬКА  РАДА

__ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  ___________  2016 року  №  _____

Про земельні торги

(вул. Фабрична)

Розглянувши листи відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан), відділу містобудування та архітектури (І. Петранич), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №28 від  26.07.2016 р.) керуючись ст. 134  Земельного кодексу України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій»,  і   відповідно   до  п. 34 ст. 26 Закону  України   «Про  місцеве   самоврядування  в  Україні», міська    рада   в и р і ш и л а:

  1. Включити в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах, земельну ділянку:

1.1. Земельну ділянку площею 1,5 га. на вул. Фабричній (згідно зі схем-планом), для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1,5 га. на вул. Фабричній, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.
  2. Міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти договір на виконання робіт з виготовлення технічної документації з землеустрою з ліцензованою організацією на зазначену у п. 2 рішення земельну ділянку.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

Міський голова                                                                                     Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту