Про земельні торги

30.06.2016 485

Про земельні торги

ДРОГОБИЦЬКА  МІСЬКА  РАДА

__ сесія сьомого скликання

РІШЕННЯ

від  ___________  2016 року  №  _____

Про земельні торги

Розглянувши листи відділу оренди та приватизації комунального майна (Р. Урбан), відділу містобудування та архітектури (І. Петранич), враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол №26 від 23.06.2016 р.) та зміни до земельного законодавства, згідно з якими підготовка лотів до продажу на земельних торгах здійснюється без проведення конкурсу,    керуючись   Земельним кодексом України, Законами України «Про оцінку земель», «Про землеустрій»,  і   відповідно   до  п. 34 ст. 26 Закону  України   «Про  місцеве   самоврядування  в  Україні», міська    рада   в и р і ш и л а:

  1. Включити в перелік земельних ділянок, право оренди яких підлягає продажу на земельних торгах, земельну ділянку:

1.1. Земельну ділянку площею 0,2949 га. на вул. Солоний Ставок, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.

  1. Надати дозвіл виконавчому комітету Дрогобицької міської ради на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,2949 га. на вул. Солоний Ставок, для будівництва нежитлової будівлі комерційного призначення.
  2. Міському голові міста Дрогобича (Т. Кучма) укласти договір на виконання робіт з виготовлення технічної документації з землеустрою з ліцензованою організацією на зазначену у п. 2 рішення земельну ділянку.
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (О. Балог).

 

Міський голова                                                                  Т. Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту