Про зміни в складі виконавчого комітету Дрогобицької міської ради

07.09.2023 7474

Про зміни  в складі виконавчого  комітету Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___________ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від __________ року № _______

 

Про зміни в складі виконавчого
комітету Дрогобицької міської ради »

Розглянувши заяву члена виконавчого комітету Дрогобицької міської ради Щудло Р.Б. про вихід  із складу  виконавчого комітету та подані заяви про введення в склад виконавчого комітету,  керуючись  п.3 ч.1 ст.26, ст.51 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламентом Дрогобицької міської ради міська рада , вирішила:
1.Вивести із складу  виконавчого комітету  Дрогобицької міської ради  Щудло Романа Богдановича.
2.Ввести в персональний склад виконавчого комітету Дрогобицької міської ради_________________________________ .
3.Внести зміни в додаток до рішення Дрогобицької міської ради від 10.12.2020 №17  «Про утворення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, визначення його чисельності та затвердження  персонального складу» та викласти його у новій редакції (додається).
4.Рішення Дрогобицької міської ради  від 25 травня 2023 року  № 1639 « Про внесення змін до рішення  Дрогобицької міської ради  від 10.12.2020 року № 17 «Про утворення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради, визначення його чисельності та затвердження  персонального складу» вважати таким, що втратило чинність.
5.Контроль за виконанням  даного рішення покласти  на постійну комісію з питань депутатської етики, законності, правопорядку, прав людини, розвитку громади  та контролю  за дотриманням Регламенту ради ( В. Дзерин).

 Міський голова Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту