Про зміну назв та затвердження нової редакції статутів установ культури Дрогобицької міської ради Львівської області

16.02.2021 2277

Про зміну назв та  затвердження нової редакції  статутів установ культури  Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___ сесія восьмого скликання
РІШЕННЯ

від «___ »__________2021 року № ___

Про зміну назв та
затвердження нової редакції
статутів установ культури
Дрогобицької міської ради
Львівської області

Відповідно до вимог Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Закону України «Про культуру», рішення ІІ позачергової сесії восьмого скликання Дрогобицької районної ради від 29.12.2020 № 28 «Про передачу бюджетних установ та майна із спільної власності територіальних громад Дрогобицького району Львівської області до комунальної власності об’єднаних територіальних громад Дрогобицького району», на виконання рішення ІІ сесії восьмого скликання Дрогобицької міської ради від 05.01.2021р. №45 «Про внесення змін до рішення сесії від 24.12.2020 року №21 «Про бюджет Дрогобицької міської територіальної громади на 2021 рік», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (протокол №___від __________2021р.), керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. У зв’язку з передачею Дрогобицькою районною радою майна та установ культури Дрогобицького району у комунальну власність Дрогобицької міської ради Львівської області:
1.1. Змінити найменування Дрогобицького районного народного дому на «Дрогобицький народний дім»;
1.2. Змінити найменування Народного дому с. Медвежа Дрогобицького району Львівської області на «Народний дім с. Медвежа Дрогобицької міської ради»;
1.3. Змінити найменування Медвежанської сільської бібліотеки Дрогобицького району Львівської області на «Медвежанська сільська бібліотека Дрогобицької міської ради».
2.Затвердити статути:
2.1. Дрогобицького народного дому у новій редакції, у зв’язку з перейменуванням (додається);
2.2. Народного дому с. Медвежа Дрогобицької міської ради у новій редакції, у зв’язку з перейменуванням (додається);
2.3. Медвежанської сільської бібліотеки Дрогобицької міської ради у новій редакції, у зв’язку з перейменуванням (додається).
3. Керівникам установ культури, передбаченим у п.2 цього рішення здійснити заходи щодо державної реєстрації статутів.
4. Виконання даного рішення покласти на директорів установ культури Дрогобицької міської ради Львівської області, передбаченим у п.2 цього рішення.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту (Р. Грицай) .

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту