Про зміну типу, назви дошкільного навчального закладу № 27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходиться у комунальній власності та затвердження нової редакції статуту закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області

18.02.2019 441

Про зміну типу, назви дошкільного  навчального закладу № 27 «Віночок»  компенсуючого типу, що знаходиться у  комунальній власності  та затвердження  нової редакції статуту закладу дошкільної  освіти №27 «Віночок» загального розвитку,  що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_______сесія сьомого скликання
Рішення

від ______________2019 №______

Про зміну типу, назви дошкільного
навчального закладу № 27 «Віночок»
компенсуючого типу, що знаходиться у
комунальній власності та затвердження
нової редакції статуту закладу дошкільної
освіти №27 «Віночок» загального розвитку,
що знаходиться у комунальній власності
Дрогобицької міської ради Львівської області

На виконання ст. ст. 12, 16, 17, 19 Закону України «Про дошкільну освіту», з врахуванням рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення (протокол від _______.2019 року № ___), керуючись п.30 ч.1 ст. 26, ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Дрогобицька міська рада вирішила:
1. Змінити:
1.1. Тип дошкільного навчального закладу №27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходиться у комунальній власності, на заклад загального розвитку.
1.2. Назву дошкільного навчального закладу №27 «Віночок» компенсуючого типу, що знаходиться у комунальній власності, на заклад дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області.
1.3 1.3 Затвердити зміну виду діяльності закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області у зв’язку із втратою чинності КВЕД 80.10.1 на 85.10.
2. Затвердити нову редакцію статуту закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області у зв’язку із зміною коду економічної діяльності, зміною найменування закладу та типу закладу.
3. Забезпечити освітній процес у групах компенсуючого типу, які працюють за окремими програмами та методиками, розробленими на основі державної загальноосвітньої програми та затвердженими в установленому порядку, до завершення перебування дітей даних вікових груп у закладі дошкільної освіти до 30.08.2021р.
4. Відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області (П. Сушко) провести зміни, зазначені у пункті 1 цього рішення до 01.09.2019 р. та затвердити нові штатні розписи закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області, відповідно до штатних нормативів закладу з дотриманням вимог законодавства України з 01.09.2019 р.
5. Доручити директору закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області (Нагірній С.І.):
5.1. Подати державному реєстратору документи для проведення державної реєстрації змін відомостей про юридичну особу – заклад дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області.
5.2. Відповідно до ч.3 ст. 32, ч.1 ст. 40 КЗпП України, забезпечити попередження працівників закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області, у терміни, передбаченні чинним законодавством, про можливі зміни в організації праці, скорочення штату працівників у зв’язку із зміною типу закладу.
6. Державному реєстратору провести реєстрацію нової редакції статуту закладу дошкільної освіти №27 «Віночок» загального розвитку, що знаходиться у комунальній власності Дрогобицької міської ради Львівської області на безоплатній основі.
7. Виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради Львівської області П.Сушка.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову постійної комісії ради з питань освіти, культури, молодіжної політики, сім’ї, спорту, туризму, інформації, охорони здоров’я, праці та соціального захисту населення О.Дацюка.

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту