Про зміну цільового призначення земельної ділянки для індивідуального садівництва

02.09.2019 716

Про зміну цільового  призначення земельної  ділянки для індивідуального  садівництва

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _____________ 2019 року № _____

Про зміну цільового
призначення земельної
ділянки для індивідуального
садівництва

Розглянувши заяву Фецяк Л.С. та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною їх цільового призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 129 від 22.08.2019р.), керуючись ст. 12, ч. 9 ст. 186, ст. 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною їх цільового призначення:
1.1. Фецяк Лесі Степанівні, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 875 кв. м. на перехресті вул. Лішнянська Грабовського , кадастровий номер 4610600000:01:028:0093, для індивідуального садівництва.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту