Про зміну цільового призначення земельної ділянки

27.03.2020 1166

Про зміну цільового призначення земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____ сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від _______________ 2020 року № _____

Про зміну цільового призначення
земельної ділянки

Розглянувши заяву гр. Пересаденка І. М. та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 143 від 02.04.2020р.), керуючись ст. 12, ч. 9 ст. 186, Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», в порядку ст. 13 Регламенту Дрогобицької міської ради, міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення:
1.1. Пересаденку Івану Миколайовичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 675 кв. м. на вул. Горішня Брама, кадастровий номер 4610600000:01:044:0229, із земель для індивідуального садівництва у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин (І. Дзюрах).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту