Про зміну цільового призначення земельної ділянки

22.06.2020 1444

Про зміну цільового  призначення земельної  ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
сесія сьомого скликання
РІШЕННЯ

від ________________ року № ______

Про зміну цільового
призначення земельної
ділянки

Розглянувши заяву Урдея Т.М. та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною її цільового призначення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № 144 від 07.05.2020р.), керуючись ст. 12, ч. 9 ст. 186, ст. 186 Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Затвердити матеріали проектів землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки:
1.1. Урдею Тарасу Михайловичу, прож. м. Дрогобич, земельну ділянку площею 600 кв. м. на вул. Старицького, кадастровий номер 4610600000:01:056:0237, із земель для індивідуального садівництва у землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
2. Відділу Держгеокадастру у місті Дрогобичі Дрогобицького міськрайонного управління Держгеокадастру у Дрогобицькому районі та м. Дрогобичі Львівської області (В. Марцінко) внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту