Про зміну цільового призначення земельної ділянки

16.12.2021 4359

Про зміну цільового призначення земельної ділянки

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія _______ скликання
РІШЕННЯ

від __________2021 року № ____

Про зміну цільового призначення
земельної ділянки

Розглянувши заяву юридичної особи та матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань регулювання земельних відносин (протокол № __ від __.__.2021р.), керуючись ст. 12, ч. 9 ст. 186, Земельного кодексу України, ЗУ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної та комунальної власності» і відповідно до пункту 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити матеріали проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється:
1.1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ортор» (Ю. Уйгелій), земельну ділянку площею 49790 кв. м. на вул. Самбірській, 3, м. Дрогобич, кадастровий номер 4610600000:01:011:0170, із земель для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства у землі для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.
2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Ортор» (Ю. Уйгелій), звернутися в Управління майна громади виконавчих органів Дрогобицької міської ради для внесення змін в договір оренди землі від 17 травня 2021 р. №2021/17 щодо цільового призначення земельної ділянки.
3. Управлінню у Дрогобицькому районі Головного управління Держгеокадастру у Львівській області внести відповідні зміни в земельно-облікову документацію.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань регулювання земельних відносин.

Міський голова Тарас КУЧМА

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту