Про зняття гр.. Бориса М.І. з квартирного обліку у виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради

07.09.2018 391

Про зняття гр.. Бориса М.І. з  квартирного обліку у виконавчому комітеті  Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ № ____

Про зняття гр.. Бориса М.І. з
квартирного обліку у
виконавчому комітеті
Дрогобицької міської ради

Розглянувши письмове звернення управління праці та соціального
захисту населення Дрогобицької міської ради, враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Дрогобицької міської ради (протокол від 07.09.2018 № 10), керуючись п.п. 19, 26 “Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм житлових приміщень в Україні”, ст. ст. 34, 40 Житлового кодексу України, пп. 2 п. а ч. 1 ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Зняти з квартирного обліку у виконавчому комітеті міської ради гр. Бориса Максима Ігоровича,2003 року народження, дитину-інваліда, яка має право на пільги, встановлені законодавством України для сімей загиблих (померлих) ветеранів війни.
Перебуває на квартирному обліку у відповідності до рішення міськвиконкому від 16.03.2017 № 64 в загальній черзі під № 2292.
Одночасно включений в список осіб, які користуються правом позачергового одержання житлової площі, як член сім’ї загиблого під час виконання військової служби в ході проведення антитерористичної операції в східних областях України військовослужбовця Бориса Ігоря під № 1.
Проживає у благоустроєній приватизованій квартирі № 45 в житловому будинку № 3 на вул. Є. Коновальця в м. Дрогобич, яка складається з двох кімнат житловою площею 31,1 кв. м. На цій площі проживає шість осіб: заявник, мати заявника Борис У.В., бабуся Пащенко Г.О., тітка Пащенко К.В., чоловік тітки Долбінцев М.В. і двоюрідний брат Долбінцев Д.М.
Згідно з інформаційною довідкою з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно Максим Борис є власником квартири № 6 в житловому будинку № 35 на вул. Мирона Тарнавського в м. Дрогобич. Загальна площа квартири 52,8 кв. м, житлова площа – 30,3 кв. м. Квартира складається з двох житлових кімнат та однієї кухні.
Право власності на цю квартиру виникло на підставі договору купівлі-продажу квартири, серія та номер: 959, виданого 31.07.2018 року.
Підстава: Поліпшення житлових умов, внаслідок якого відпали підстави
для надання іншого житлового приміщення,
пп. 1 статті 40 Житлового кодексу України.
2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту