Про комісію по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади

05.02.2021 1644

Про комісію по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
ПОРЯДОК ДЕННИЙ
засідання виконавчого комітету

Про комісію по координації
дорожнього руху на території
Дрогобицької міської територіальної громади

З метою запобігання дорожньо-транспортних пригод, забезпечення безпеки дорожнього руху, організації ремонту та утримання доріг та впровадження заходів безпеки у місцях концентрації дорожньо-транспортних пригод, на підставі ст.6 Закону України «Про дорожній рух» від 30червня 1993 року №3353-ХІІ, керуючись ст. ст. 30, 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради
в и р і ш и в :
1. Затвердити:
1.1 Склад комісії по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком №1.
1.2 Положення про комісію по координації дорожнього руху на території Дрогобицької міської територіальної громади згідно з додатком №2.
2. Рішення виконкому від 16.12.2010 №420 «Про комісію по координації дорожнього руху в м.Дрогобич» та рішення виконкому від 15.03.2018 №54 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від16.08.2017 №185 «Про склад комісії по координації дорожнього руху в м.Дрогобич» вважати такими, що втратили чинність.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з комунальних питань, директора департаменту міського господарства Р.Москалика.

Міський  голова  Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту