Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій

18.01.2018 629

Про коригування тарифів на послуги з утримання будинків  і споруд та прибудинкових територій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від _____________№_______

Про коригування тарифів
на послуги з утримання будинків
і споруд та прибудинкових територій

З метою забезпечення безперебійного режиму надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в необхідному обсязі і відповідного рівня якості, розглянувши лист Комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» Дрогобицької міської ради та розрахунки скоригованих тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, у зв’язку з підвищенням розміру мінімальної заробітної плати, зміни податкових зобов’язань та зростанням вартості електричної енергії згідно постанови НКРЕКП України від 26.02.2015р. № 220, відповідно до п. 36 Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, керуючись п. 10 ст. 31 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядком доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30 липня 2012 року № 390, відповідно до пп. 2 п. «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради, в и р і ш и в :
1. Провести коригування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які передбачені в Додатку № 2 до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 20.12.2012 р. № 517 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 16.08.2012 № 340» згідно з Додатком.
2. Вважати таким, що втратив чинність Додаток № 2 до рішення виконавчого комітету Дрогобицької міської ради за № 59 від 16.03.2017 року «Про коригування діючих тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій».
3. Організаційному відділу (І. Кушнір) оприлюднити дане рішення через засоби масової інформації.
4. Дане рішення вводиться в дію через 15 днів з часу його оприлюднення.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на директора Департаменту міського господарства Р. Москалика.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту