Про ліквідацію відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради

02.03.2021 2583

Про ліквідацію  відділу культури  та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
_____________ сесія ___ скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________2021 року №_________

Про ліквідацію відділу культури
та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької
міської ради

У зв’язку із затвердженням нової структури Дрогобицької міської ради, керуючись положенням «Про відділ культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради», враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань освіти, культури та молодіжної політики, сім’ї та спорту ( протокол № ____ від __________2021р.), керуючись ст. 104,ст. 105 ЦК України, п.п.6 п. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада вирішила:
1. Припинити діяльність відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради ( Код ЄДРПОУ 02229238) шляхом ліквідації.
2. Створити комісію з ліквідації відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради у складі:
Яцюляк Г.В.- начальник сектору з питань праці виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
Яводчака О.В. – начальника відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради, заступник голови комісії;
Членів комісії:
Мелько Г.Я. – головного спеціаліста бюджетного відділу фінансового управління; Оршанської М.Є.- начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності;
Чави І. С. – директор комунального підприємства «Туристично- інформаційний центр м.Дрогобича»;
Паращак Н.В. – начальник відділу кадрів виконавчого комітету Дрогобицької міської ради;
Марцих Т.П.- головний бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3. Комісії:
3.1.Повідомити державного реєстратора про припинення діяльності відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
3.2.Забезпечити офіційне оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення діяльності відділу культури та мистецтв виконавчих органів Дрогобицької міської ради.
3.3.Протягом двох місяців з дати публікації повідомлення про припинення діяльності відділу культури та мистецтв здійснити дії, пов’язані з ліквідацією відділу, згідно з вимогами чинного законодавства.
3.4.Подати на затвердження ліквідаційний баланс.
3.5.До комісії переходять права по управлінню відділом.
4. Встановити, що вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати офіційного оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення діяльності відділу культури та мистецтв на офіційному сайті уповноваженого органу з питань Державної реєстрації.
5.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради з питань освіти, культури та молодіжної політики, сім’ї та спорту (Грицай Р.М.).

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту