Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

08.05.2020 1011

Про міську комісію з питань  техногенно-екологічної безпеки  і надзвичайних ситуацій

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

___________ № _____

Про міську комісію з питань
техногенно-екологічної безпеки
і надзвичайних ситуацій

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 26 січня 2015 року №18 «Про Державну комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій», з метою вдосконалення роботи міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій керуючись пп.6. п.б ч.1 ст. 33, пп.2 п. б ч.1 ст. 38, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Затвердити:
1.1. Посадовий склад міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій згідно з додатком 1.
1.2. Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій згідно з додатком 2.
1.3. Регламент підготовки та проведення засідань міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій згідно з додатком 3.
2. Встановити, що інформаційне та методичне забезпечення роботи комісії здійснює відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Дрогобицької міської ради.
3. Загальне керівництво та координацію дій щодо ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій здійснює голова або перший заступник голови комісії, а оперативне керівництво – заступники голови комісії: начальник Дрогобицького РВ ГУ ДСНС України у Львівській області та начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у межах своїх повноважень.
4. Керівникам Департаменту міського господарства Р. Москалик, комбінату міського господарства В. Красуляк, КП «ЖЕО» О. Майданюку, КП «Дрогобичводоканал» Р. Шагалі, КП «Дрогобичтеплоенерго» І. Хом’яку, відділу культури та мистецтв О. Яводчаку, відділу освіти П. Шевяку, відділу охорони здоров’я В. Чубі привести Положення про об’єктові комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій у відповідність до цього Положення.
5. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконкому від 24 березня 2011 року № 137 «Про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій» та рішення виконкому від 25 серпня 2015 року №156 «Про внесення змін в пп.1.10 рішення виконкому № 137 від 24.03.2011 року».
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту