Про наглядові ради комунальних підприємств

21.02.2017 371

Про наглядові ради комунальних  підприємств

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
______ сесія сьомого скликання
Р І Ш Е Н Н Я

від __________ 2017 року № ____

Про наглядові ради комунальних
підприємств

З метою поліпшення діяльності комунальних підприємств Дрогобицької міської ради, підвищення рівня їх відкритості, залучення представників інститутів громадянського суспільства до вирішення питань місцевого значення, враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини та розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту (протокол № __ від _________ р.), постійної комісії ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (протокол № __ від _________ р.), підтримуючи звернення громадян у формі електронної петиції, керуючись статтею 25, пунктами 2 та 30-1 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Встановити, що Наглядові ради обов’язково утворюються в комунальних унітарних підприємствах Дрогобицької міської ради за наявності одного з таких критеріїв:
1.1. вартість активів згідно з даними його фінансової звітності за останній звітний рік перевищує 2 млн. грн;
1.2. розмір статутного капіталу перевищує 400 тис. грн;
1.3. загальна сума поповнення статутного капіталу та інших трансфертів з місцевого бюджету за попередній фінансовий рік сукупно перевищує 300 тис. грн;
1.4. природна монополія, визначена Антимонопольним комітетом України;
1.5. займає домінуюче становище на ринку;
1.6. сума річного обороту за попередній фінансовий рік перевищує 3 млн.грн;
1.7. кількість працівників становить 15 та більше осіб.
2. Затвердити Положення про наглядові ради комунальних підприємств Дрогобицької міської ради згідно з додатком.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію ради з питань депутатської етики, правопорядку, прав людини та розвитку громади та контролю за дотриманням Регламенту (А.Андрухів) та постійну комісію ради з питань оренди, приватизації, комунального майна, промисловості, торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, малого та середнього бізнесу (Ю.Кушлик).

Міський голова Т.Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту