Про надання безкоштовного абонементу у великий плавальний басейн Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського для вихованців дитячо-юнацького центру «Разом сильніші», що діє у благодійному фонді «Карітас СДЄ УГКЦ»

02.06.2017 438

Про надання безкоштовного абонементу  у великий плавальний басейн Дрогобицької  дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського для вихованців дитячо-юнацького  центру «Разом сильніші», що діє у благодійному фонді «Карітас СДЄ УГКЦ»

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від __________ 2017 року № _____

Про надання безкоштовного абонементу
у великий плавальний басейн Дрогобицької
дитячо-юнацької спортивної школи
ім. І.Боберського для вихованців дитячо-юнацького
центру «Разом сильніші»,
що діє у благодійному фонді «Карітас СДЄ УГКЦ»

Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до листа директора БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» о. І.Козанкевича від 12.05.2017 № 187/2017р., з метою активного залучення вихованців дитячо-молодіжного центру «Разом сильніші» до занять фізичною культурою та спортом у великому плавальному басейні Дрогобицької дитячо-юнацької школи ім. І.Боберського,пропагування здорового способу життя, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Надати безкоштовний абонемент один раз у тиждень у великий плавальний басейн Дрогобицької дитячо-юнацької спортивної школи ім. І.Боберського для тридцяти п’яти вихованців дитячо-молодіжного центру «Разом сильніші» благодійного фонду «Карітас СДЄ УГКЦ» згідно із затвердженим списком, за умови проведеного медичного огляду і наявності дозволу лікаря-педіатра щодо допуску до занять плаванням та з урахуванням наявного розкладу занять ДЮСШ з 01.07.2017 року.
2. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти виконавчих органів Дрогобицької міської ради П.Сушка.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника з гуманітарних та соціальних питань В.Качмара.

Міський голова Т. Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту