Про надання дозволу гр. Войтко В.Р. на влаштування благоустрою за власні кошти

06.12.2019 829

Про надання дозволу  гр. Войтко В.Р. на влаштування благоустрою  за власні кошти

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ________

Про надання дозволу
гр. Войтко В.Р.
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення від 06.12.2019 № 07/В-5892 гр. Войтко Віталія Романовича на влаштування благоустрою (упорядкування прилеглої території) перед нежитловим приміщенням в будинку № 6 на вул. Адама Міцкевича, з влаштуванням (історичне відновлення) огорожі в стилістиці існуючих огорож історичної частини міста, відповідно до поданої схеми благоустрою, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Войтко Віталію Романовичу на влаштування благоустрою (упорядкування прилеглої території) перед нежитловим приміщенням в будинку № 6 на вул. Адама Міцкевича, з влаштуванням (історичне відновлення) огорожі в стилістиці існуючих огорож історичної частини міста, за власні кошти, відповідно до поданої схеми благоустрою.
2. Зобов’язати гр. Войтко В.Р. огорожу влаштувати з дотриманням Правил влаштування огорож у м. Дрогобичі затверджених рішенням виконавчого комітету Дрогобицької міської ради від 06.11.2014 №168.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту