Про надання дозволу гр. Геш М.М. на облаштування входу (металевих сходів) до приватного приміщення на вул. М.Грушевського, 1 в м. Стебник Львівської області

10.10.2023 2977

Про надання дозволу гр. Геш М.М. на облаштування входу (металевих сходів) до приватного приміщення  на вул. М.Грушевського, 1 в м. Стебник Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

Про надання дозволу гр. Геш М.М.
на облаштування входу (металевих сходів)
до приватного приміщення
на вул. М.Грушевського, 1 в м. Стебник
Львівської області

Розглянувши звернення гр. Геш Миколи Миколайовича (прож. м. Стебник, вул. В.Великого, 4, кв. 5) від 09.06.2023 щодо прохання надати дозвіл на облаштування входу (металевих сходів) до приміщення, яке знаходиться на правах приватної власності (витяг про державну реєстрацію прав від 24.12.2010, Серія ССТ № 802471) за адресою Львівська обл., м. Стебник, вул. М.Грушевського, 1 за власні кошти, відповідно до поданої схеми, керуючись п.7 ч.а ст.30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Геш Миколи Миколайовича (прож. м. Стебник, вул. В.Великого, 4, кв. 5) від 09.06.2023 щодо прохання надати дозвіл на облаштування входу (металевих сходів) до приватного власного приміщення за адресою Львівська область, м. Стебник, вул. М.Грушевського, 1 за власні кошти, відповідно до поданої схеми.
2. Роботи по облаштуванню входу (металевих сходів) згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова             Тарас Кучма

 

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту