Про надання дозволу гр. Нелюбіну В.А. на влаштування благоустрою (майданчика для тимчасового паркування автомобілів) на вул. Грушевського, 1 в м. Стебник Львівської області

13.11.2023 3054

Про надання дозволу гр. Нелюбіну В.А. на влаштування благоустрою (майданчика для тимчасового паркування автомобілів)  на вул. Грушевського, 1 в м. Стебник Львівської області

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ____________2023 №_______

Про надання дозволу гр. Нелюбіну В.А.
на влаштування благоустрою (майданчика для
тимчасового паркування автомобілів)
на вул. Грушевського, 1 в м. Стебник
Львівської області 

Розглянувши заяву гр. Нелюбіна В.А. (прож.: м. Стебник, вул. Винниченка, 3, кв. 29) від 07.11.2023 07/Н-3550 щодо прохання надати дозвіл на влаштування благоустрою (майданчика для тимчасового паркування автомобілів) на вул. Грушевського, 1 в м. Стебник Львівської області згідно поданої схеми, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Нелюбіну В.А. (прож.: м. Стебник, вул. Винниченка, 3, кв.29) на влаштування благоустрою (майданчика для тимчасового паркування автомобілів) на вул. Грушевського, 1 в м. Стебник Львівської області за власні кошти, відповідно до поданої схеми благоустрою.
2. Роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Гр. Нелюбін В.А. забезпечує належне утримання і своєчасний ремонт влаштованого благоустрою згідно п. 1.
4. Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради взяти на баланс влаштований благоустрій відповідно до поданої схеми.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Р.Бейзика.

Міський голова                                                        Тарас КУЧМА

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту