Про надання дозволу гр. Фляку Петру Ярославовичу на влаштування благоустрою за власні кошти

07.09.2020 1344

Про надання дозволу  гр. Фляку Петру Ярославовичу  на влаштування благоустрою за власні кошти

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ________

Про надання дозволу
гр. Фляку Петру Ярославовичу
на влаштування благоустрою
за власні кошти

Розглянувши звернення гр. Фляка П.Я. від 23.07.2020, на влаштування благоустрою, тимчасового проїзду з вул. Михайла Грушевського до орендованої земельної ділянки кадастровий номер 4610600000:01:005:0134, за адресою Львівська область, м. Дрогобич, вул. Стрийська, 25-А, та перенесення існуючого протоптаного проходу поза межі даної земельної ділянки, вздовж неї, для можливості відгородити та повноцінно використовувати орендовану земельну ділянку та уникнення конфліктних ситуацій з мешканцями м. Дрогобича, за власні кошти, відповідно до поданої схеми тимчасових проїздів та проходів, керуючись п.7 ч.а ст.30, ст.40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл гр. Фляку Петру Ярославовичу на влаштування благоустрою, тимчасового проїзду з вул. Михайла Грушевського до орендованої земельної ділянки кадастровий номер 4610600000:01:005:0134, за адресою Львівська область, м. Дрогобич, вул. Стрийська, 25-А, та перенесення існуючого протоптаного проходу поза межі даної земельної ділянки, вздовж неї, для можливості відгородити та повноцінно використовувати орендовану земельну ділянку, та уникнення конфліктних ситуацій з мешканцями м. Дрогобича, за власні кошти, відповідно до поданої схеми тимчасових проїздів та проходів.
2. Будівельні роботи по влаштуванню благоустрою згідно п. 1 виконувати лише після отримання письмового погодження від Департаменту міського господарства Дрогобицької міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту