Про надання дозволу Дрогобицькому міськрайонному округу ГО “Всеукраїнський союз ветеранів АТО” на облаштування благоустрою прилеглої території перехрестя вулиць Ковальської та Шолом-Алейхема з встановленням скульптури “Воїну – учаснику АТО”

02.06.2017 383

Про надання дозволу  Дрогобицькому міськрайонному округу ГО “Всеукраїнський союз ветеранів АТО” на облаштування благоустрою прилеглої території перехрестя вулиць Ковальської та Шолом-Алейхема з встановленням скульптури “Воїну – учаснику АТО”

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я

від ______________ № ________

Про надання дозволу
Дрогобицькому міськрайонному округу
ГО “Всеукраїнський союз ветеранів АТО”
на облаштування благоустрою прилеглої території
перехрестя вулиць Ковальської та Шолом-Алейхема
з встановленням скульптури “Воїну – учаснику АТО”

Розглянувши заяву Дрогобицького міськрайонного округу ГО “Всеукраїнський союз ветеранів АТО” від 03.04.2017 № 842/3-21 на встановлення скульптури “Воїну – учаснику АТО”, керуючись п. 7 ч. а ст. 30, ст. 40 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Дрогобицької міської ради вирішив:
1. Дати дозвіл Дрогобицькому міськрайонному округу ГО “Всеукраїнський союз ветеранів АТО” на облаштування благоустрою перехрестя вулиць Ковальської та Шолом-Алейхема з встановленням скульптури “Воїну – учаснику АТО” згідно з поданої проектної пропозиції.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови І. Германа.

Міський голова Т. Кучма

Переглянути додаток

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту