Про надання дозволу КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на збільшення кредитної лінії та продовження терміну її дії

29.03.2017 434

Про надання дозволу КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР на збільшення кредитної лінії  та продовження терміну її дії

ДРОГОБИЦЬКА МІСЬКА РАДА
___сесія _____ скликання
РІШЕННЯ

від ________ 2017р. №___

Про надання дозволу
КП «Дрогобичтеплоенерго» ДМР
на збільшення кредитної лінії
та продовження терміну її дії

Для забезпечення стовідсоткової оплати заборгованості за спожитий природній газ в опалювальний сезон 2016 – 2017 рр., як головної умови для отримання обсягів природнього газу на наступний опалювальний сезон, надати комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради дозвіл на збільшення кредитної лінії на суму 2500000,00 грн. та продовження терміну її дії до 01.06.2019р., враховуючи рекомендації постійної комісії ради з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики та інвестицій ( протокол № від ) і постійної комісії ради з питань житлово – комунального господарства, будівництва, архітектури, транспорту та зв’язку ( протокол № від ), керуючись ч.26 ст.26, ч.5 ст.60, ч.1 ст.70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада вирішила:
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради на збільшення максимального ліміту заборгованості за Кредитною Лінією, що не перевищує 2 500 000,00 (Два мільйони п’ятсот тисяч гривень 00 коп.) грн. та продовження до 01.06.2019р. терміну дії Генерального договору кредитної лінії №70 від 30 жовтня 2012р., укладеного з ПАТ АКБ «Львів».
2. Доручити комунальному підприємству «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І.Хом’як) підготувати необхідні документи для внесення змін та доповнень до Генерального договору кредитної лінії №70 від 30 жовтня 2012р., укладеного з ПАТ АКБ «Львів».
3. Зобов’язати комунальне підприємство «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради (І.Хомяк) проводити погашення кредитних зобов’язань згідно з чинним законодавством та умовами Генерального договору кредитної лінії №70 від 30 жовтня 2012р., укладеного з ПАТ АКБ «Львів».
4. Доручити директору комунального підприємства «Дрогобичтеплоенерго» Дрогобицької міської ради Хом’яку І.М. підписати договір про внесення змін, підготувати необхідні документи для внесення змін та доповнень до Генерального договору кредитної лінії №70 від 30 жовтня 2012р., укладеного з ПАТ АКБ «Львів» та інші необхідні документи, з наданням йому права визначення інших істотних умов цього договору.
5. Доручити міському голові Кучмі Т.Я. підписати договір про внесення змін до договору іпотеки посвідченого Куртяк О.В., приватним нотаріусом Дрогобицького районного нотаріального округу Львівської області, зареєстрованого в реєстрі за номером 2272 від 30.10.2012р.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію ради: з питань бюджету, планування, фінансів та цінової політики, іцнвестицій (Р.Курчик), з питань житлово – комунального господарства, будівництва та архітектури, транспорту та зв’язку ().

Міський голова Т.Кучма

Документи за типом
Чат-бот Гаряча лінія
Перейти до вмісту